Konačna rang lista Higijeničar

ODLUKA O PRIJEMU U RADNI ODNOS Zehrudin Mehić se prima u radni odnos u JU OŠ "Sapna" u Sapni na upražnjeno mjesto pozicija Higijeničar pola ...

Pročitaj

Konačna rang lista Sekretar škole

ODLUKA O PRIJEMU U RADNI ODNOS Muhamed Latifović prima se u radni odnos u JU OŠ "Sapna" u Sapni na upražnjeno mjesto poziciju Sekretar škole ...

Pročitaj

Konačna rang lista B/H/S jezik i književnost

ODLUKA O PRIJEMU U RADNI ODNOS Salim Husejnović prima se u  radni odnos u JU OŠ "Sapna" u Sapni na upražnjeno radno mjesto poziciju B/H/S ...

Pročitaj

Dan dječije radosti

Kao i do sada i ove godine su učenici u centralnoj i područnim školama zajedno sa svojim učiteljima, razrednicima i drugim nastavnicima ...

Pročitaj

Danas završeno prvo polugodište

U petak 30.12.2016. godine je završena nastava u prvom polugodištu školske 2016/2017. godine. Učenici odlaze na zasluženi zimski raspust koji ...

Pročitaj

Prev Next

ODLUKA O PRIJEMU U RADNI ODNOS

Zehrudin Mehić se prima u radni odnos u JU OŠ "Sapna" u Sapni na upražnjeno mjesto pozicija Higijeničar pola radnog vremena na neodređeno vrijem.

Primljeni kandidat dužan je u roku od jednog dana dostaviti izjavu o prihvatanju ili odustajanju od navedene pozicije.

ODLUKA O PRIJEMU U RADNI ODNOS

Muhamed Latifović prima se u radni odnos u JU OŠ "Sapna" u Sapni na upražnjeno mjesto poziciju Sekretar škole puno radno vrijeme na određeno vrijeme do 30.06.2017. godine plus pripadajući godišnji odmor.

Primljeni kandidat dužan je u roku od jednog dana od konačnosti odluke o prijemu dostavti  pismenu izjavu  da li prihvata ili odustaje od navedene pozicije.

Kandidat koji je nezadovoljan rang listom ili odlukom o prijemu može u roku od tri dana od isticanja istih izjaviti prigovor Školskom odboru.

ODLUKA O PRIJEMU U RADNI ODNOS

Salim Husejnović prima se u  radni odnos u JU OŠ "Sapna" u Sapni na upražnjeno radno mjesto poziciju B/H/S jezik i književnost 1 izvršilac, 16 časova na neodređeno vrijeme.

Primljeni kandidat dužan je u  roku od jednog dana od konačnosti odluke o prijemu dostavit  pismenu izjavu prihvata li ili odustaje od navedene pozicije.

Kandidat koji je nezdovoljan rang listom ili odlukom o prijemu može u roku od tri dana od isticanja istih izjaviti prigovor Školskom odboru.

Kao i do sada i ove godine su učenici u centralnoj i područnim školama zajedno sa svojim učiteljima, razrednicima i drugim nastavnicima proslavili odlazak stare i dolazak nove godine sa nadom da će Nova godina donijeti više znanja, sreće i prvenstveno zdravlja.

Inače, posljednji radni (školski) dan u decembru je neradan te se taj dan obilježava kao Dan diječije radosti ili veseli čas. Tako je bilo i u našoj školi učenici su se zajedno sa svojim nastavnicima radovali kraju još jedne godine i veselili novoj još uspješnijoj.

Škola je bila okićena ukrasima i učenički radovima te smo spremno  dočekali ulazak u Novu godinu.

Kao i svake godine do sada i ove smo organizovali popularno takmičenje Karaoke show. Osim mladih pjevača učestvovali su i polaznici dramsko-recitatorske sekcije.

Pobjednica Karaoke showa je bila kao i prošle godine Elma Salihović.

U petak 30.12.2016. godine je završena nastava u prvom polugodištu školske 2016/2017. godine. Učenici odlaze na zasluženi zimski raspust koji će trajati do 30.01.2017. godine.

Nastavni proces u drugom polugodištu,po planu, počinje u ponedjeljak 30.01.2017. godine a nastava će se odvijati po rasporedu iz prvog polugodišta.

Nastavničko vijeće čestita učenicima na postignutim rezultatima, a posebno učenicima koji su postigli odličan uspjeh i primjerno vladanje, s nadom da će uspjeh u drugom polugodištu biti još bolji.

Takođe menadžment škole raspust će iskoristi za provođenje i realizaciju nekoliko projekata kao što je renoviranje zbornice u centralnoj školi kao i adaptaciju mokrih čvorova u centralnoj i područnim školama.

Svim našim učenicima želimo sretan i ugodan zimski raspust.